Etiket Sonuçları: 15temmuz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Faaliyetleri kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri işbirliği ile "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çocuk Gazetesi" isimli okul gazetesi çıkarılmıştır.

Gazeteye ulaşmak için tıklayınız.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Faaliyetleri kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri işbirliği ile "15 Temmuz Özel Sayısı" adı altında okul gazetesi çıkarılmıştır.

Gazateye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Emeği geçen öğretmenlerimiz: Recep KARATAŞ, Ebru EREL ERGÜL, Hatice ALAGÖZ

Emeği geçen öğrencilerimiz: Döne ÖZÜM, Ebrar GÖKTÜRK, Ali Kaan ÇUR, Tolga DOĞDU, İrem KAYA, Miray GÜLER, Nisanur TEPECİK, Şevval Yasemin EMİROĞLU, Myhammed Emin YALDIZ, Hira Nur ÇIRNIK, Emin Ecrin KARAMAN, Ezgi ZURNACI, Mert Can ÖZDEMİR, Hatice Nur TAŞLI, Muhammed Emin ALYAT, Medine AzraTARHAN, Belinay ÇELİK, Nursena ÇATAK,Buğlem HAYIRLI.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrencilerimiz 15 Temmuz gazisi ile söyleşi gerçekleştirdiler. Yapılan söyleşide öğrencilerimizin millet ve vatan sevgilerini perçinleyen birçok konuya değinildi. Gazimize bizi kırmadığı ve öğrencilerimizin saorularını özveri ile cevaplandırdığı için çok teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinden kareler.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.