Etiket Sonuçları: namıkkemalortaokulu

İlçe Belediye Başkanımız Hasan SOPACI ile birlikta okulumuz bahçesine öğrencilerimiz ladin diktiler.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin 7 Mayıs Çarşamba günü girdikleri deneme sınavının sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

İş sağlığı ve güvenliği haftası kapsamında 8-B ve 7-B sınıfı öğrencileri tarafından okulumuzda oluşabilecek olası tehlikeler ve bunlardan korunma yolları ile ilgili kısa bir video gösterimi hazırlanarak sınıflarda izletildi.Bu şekilde öğrencilerin bilinçlendirilmesi sağlandı. ayrıca iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili alınması gereken önlemlerle ilgili  bir pano çalışması yapıldı

Okulumuzda Trafik ve İlk Yardım Haftası Etkinlikleri kapsamında Şeyma Tarhan öğretmenimiz rehberliğinde kulüp öğrencilerimiz tarafından okul panosu düzenlenmiş, günlük hayattan esinlenerek hazırlanmış örnek olaylar canlandırılmış bu sayede öğrencilerimiz bilinçlendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

5B sınıfı öğrencilerimiz kendilerinin hazırlayıp sunduğu Kişisel Verileri Koruma günü programı ile öğrencilerimizi  bilgilendirdiler. Kendilerini takdir ediyoruz.

Okulumuza bir hayırsever tarafından kitap bağışı yapılmış ve bağışlanan kitaplar okulumuz kütüphanesine kaydedilmiştir. Hayırseverimize teşekkür eder, öğrencilerimize keyifli okumalar dileriz.

Artı Nefes Vakfı tarafından düzenlenen Atatürk’e Mektuplar yarışmasında dereceye giren okulumuz öğrencilerinden Ahmet Kerem ÖZBEK, Kardelen BOSTANCI ve Nisa Nur TEPECİK’in eserleri, mektupların derlendiği kitapta yerini aldı. Artı Nefes Vakfı öğrencilerimize ve okulumuzun kütüphanesine  eserlerin yayınlandığı kitabı hediye etti. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı bursluluk sınavını 8-B sınıfı öğrencisi Nisa Nur TEPECİK ve 7-A sınıfı öğrencisi Deniz İklim ÇAL kazanmıştır. Özverili çalışmalarından ve başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Sınavı kazanma eşiğine çok yaklaşan öğrencilerimizin ise sıkı bir çalışmayla seneye bu sınavı kazanabileceklerine inanıyoruz. Yılmadan sabırla çalışmalarını sürdürmelerini temenni ediyoruz.

Mrt

Ortaokul Düzeyi Sağlıklı Yaşama Eğitimi materyalleri, sağlıklı yaşam kavramı, sağlıklı yaşam biçimi, sağlıklı beslenme, hijyenik gıda, kişisel hijyen, hijyen testi, fiziksel aktivite, hastalıklardan korunma, sağlıklı ortam oluşturma gibi konularda bireylerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşması amacıyla TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) tarafından hazırlanan dökümanları incemeniz sizler açısından faydalı olacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrencilerimiz 15 Temmuz gazisi ile söyleşi gerçekleştirdiler. Yapılan söyleşide öğrencilerimizin millet ve vatan sevgilerini perçinleyen birçok konuya değinildi. Gazimize bizi kırmadığı ve öğrencilerimizin saorularını özveri ile cevaplandırdığı için çok teşekkür ederiz.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri, Öğretmenler Günü için elleriyle hazırladıkları çiçekleri öğretmenlerine hediye ettiler. Çiçek çocuklarımızdan gelen güzel hediyeler için teşekkür ederiz.