Etiket Sonuçları: yarışma

Nis

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 185. yılı münasebetiyle; kurulduğu 1839 yılından bugüne kadar geçen 185 yılda, vatanına ve ulusuna başarıyla hizmet eden Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla, Bakanlığımıza bağlı  tüm ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında” temalı şiir yarışması düzenlenecektir. Başvuru tarihi bilgileri afiş görselinde yer almaktadır. Yarışmaya dair ayrıntılı bilgilere şartnameyi okuyarak ulaşabilirsiniz.

Nis

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı  eğitim kurumlarında öğrenim gören ortaokul öğrencileri için nisan ayı eylem planı çerçevesinde ilimiz genelinde eğitim gören  ortaokul öğrencilerine yönelik "Mısra Ezberleme" Video Yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz ayrıntılar için şartnameyi inceleyebilirler.

Şbt

Anadolu Bilginlerini Araştırma Derneği (ABAD) tarafından, Türkiye eğitim kurumlarında öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilere yönelik "Cumhuriyeti Anlamak" temalı hikaye yarışması düzenlenmektedir.

Cumhuriyetimizin 100. yılında çocuklarımızın kültürel zenginliğimize, insana, dünyaya, vatan sevgisine farkındalığı geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya gönüllük esasına göre katılım gerçekleştirilecektir.

Ekm

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Kardelen BOSTANCI ilçe genelinde gerçekleştirilen "Atatürk'e Mektup" temalı yarışmada 5. oldu. Dereceye giren öğrencimize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ödülü teslim edildi. Öğrencimizi gönülden kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.