OKULUMUZUN BU AYKİ GURURLARI - II

Orman Haftası Yarışmasında Okulumuzdan Başarı: Öğrencilerimiz Dereceye Girdi!

Orman Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda okulumuzdan 4 öğrencimiz, ilçe genelinde büyük bir başarı elde etti. Dereceye giren öğrencilerimiz, 22 Mart günü saat 10:30'da Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki programa okul müdürü Neslihan Biçer eşliğinde katıldılar.

Şiir dalında 6. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Kaşka ikinci, 5. sınıf öğrencilerimizden Esra Taş üçüncü olurken, kompozisyon dalında 7. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Çavdar birinci, 7. sınıf öğrencilerimizden Fatma Elif Çavdar ise ikinci oldu.

Bu başarıların ödüllendirilmesinde, hediyeleri Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğü tarafından verildi. Buna göre, Zeynep Kaşka'ya kulaklık, Esra Taş'a akıllı saat, Zeynep Çavdar'a tablet ve Fatma Elif Çavdar'a da kulaklık hediye edildi.

Okulumuz adına gurur veren bu başarılar, öğrencilerimizin emeklerinin ve yeteneklerinin bir göstergesi olarak kabul edilmektedir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 16:19 - Görüntülenme: 192