ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK RESİM YARIŞMASI

Milli Eğitim Bakanlığı, Rehberlik Hizmetleri ve Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel eğitim öğrencilerine yönelik  "Hayalimdeki Ağaç" konulu resim yarışması, özel eğitim öğrencilerine yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sunuyor. Öğrenciler, kendi hazırladıkları resimlerle yarışmaya katılabilecekler. Başvurular 18 Mart ile 18 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak. Eserler, 35 × 20 cm ölçülerinde resim kağıdına yapılacak ve çeşitli tekniklerle (suluboya, kuru boya, pastel boya, yağlı boya, akrilik boya ve karakalem gibi) hazırlanabilecektir.

Jüri tarafından değerlendirilecek eserlerin sonuçları 5 Mayıs'ta açıklanacak ve ödül töreni 14 Mayıs 2024 tarihinde saat 10:30'da Halis Arslan Özel Eğitim Okulları bahçesinde gerçekleştirilecek. Bu yarışma, özel eğitim öğrencilerine sanatsal bir platform sunarak onların yeteneklerini ve hayal güçlerini öne çıkarmayı amaçlıyor.

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 16:31 - Görüntülenme: 73