ÇANKIRI / ÇERKEŞ - Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu

Ekm

Kastamonu - Ilgaz Dağı Milli Parkı´ nda düzenlenen 1. Labirent Oryantiring yarışması tamamlandı. 16 Yaş Altı Erkek kategorisinde Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi İsmail M. Doğdu 3. olurken, 16 Yaş Altı Kız kategorisinde Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Rabia Doymuş 3. olmuştur. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Çerkeş Müftülüğü´ ne okulumuz tarafından düzenlenen ziyaretimiz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programımız.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Merve KOÇASLAN COŞAR tarafından 5. Sınıf öğrencilerine yönelik tanışma etkinliği olarak “Örümcek Ağı” uygulanmış, öğrencilerin birbirlerini tanımaları keyifli ve etkili bir hale getirilmiştir. Öğrencilerimizin okula uyum sağlanması, okula aidiyet duygusunun gelişmesi ve kendi aralarında kaynaşmanın sağlanabilmesi için okulumuzda farklı etkinlikler uygulanmaya devam etmektedir.

Haz

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Merve KOÇASLAN COŞAR tarafından yürütülen Atılganlık Eğitimi Projesinde yapılan kurum ziyaretleri öğrencilerimize unutulmayacak deneyimler kazandırmıştır. 8 hafta süren eğitim sonunda veliler de okula davet edilerek öğrencilerimize belge töreni yapılmıştır.Yapılan eğitimin öğrencilerimizin hayatında faydalı olmasını diliyoruz.

May

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi ,Çankırı İli Ve İlçelerinde 20 farklı okulda görev yapan müzik öğretmenlerini ve müzikle ilişiği olan 120 öğrenciyi Sanat Şöleninde biraraya getirdi.Sanatı seven ve sanata her zaman destek veren Okul Müdürümüz Mehmet Fatih CENGİZ ve Müzik Öğretmenimiz Ayça ÖĞÜTCÜ ve öğrencilerimiz,ilçemizi ve okulumuzu temsilen Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesinde yapılan  Sanat Şölenine aktif olarak katılım göstermişlerdir.

May

03.05.2017 Çarşamba Günü okulumuzda öğrenci şenliği ve okul kermesi düzenlenmiştir.Öğrencilerimize  yönelik etkinlik ve oyunlar hazırlanarak şenliğimizin daha da eğlenceli bir hal alması sağlanmıştır.

Kermesimizin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Okul Aile Birliği üyelerine,öğrencilerimize,velilerimize ve tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

Kermesimizde bizi yalnız bırakmayan Çerkeş İlçe Kaymakamı Sayın Murat Çağrı ERDİNÇ´e,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muharrem ÇİLTAŞ´a,Çerkeş İlçe Belediye Başkanı Sayın Hasan SOPACI´ya,Çerkeş İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Soner AYDEMİR´e ve tüm Çerkeş Halkına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

09/05/2017 Salı Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI Bey okulumuzu ziyaret etti.Ziyareti esnasında okul öğrenci ve öğretmenleriyle yakından ilgilendi.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

5/C sınıfı öğrencilerimizden Berat Yaşar ÇAY 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan koltuk devir teslim töreninde Çerkeş İlçe Müftüsü Aşur AKYOL´un koltuğuna oturarak bir süreliğine ilçemiz müftüsü olmuştur.

Nis

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Merve KOÇARSLAN COŞAR tarafından ´Atılganlık Eğitimi´ uygulanmaktadır.Çekingen davranış gösteren öğrencilerin daha atılgan ve model davranış biçimleriyle donatılmış bireyler haline gelmeleri hedeflenmektedir.

Nis

Okulumuzdaki 8.Sınıf öğrencileri ve Okul Müdürümüz M.Fatih CENGİZ,Rehber Öğretmenimiz Merve KOÇARSLAN COŞAR ve 8/A Sınıfı rehber öğretmeni Raife AKKOÇ hocalarımızla birlikte TEOG Sınavı öncesinde motivasyon amaçlı Karabükte lise gezisi yapmıştır.Öğrencilerimize Teog sınavında başarılar diliyoruz.

Mrt

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 13 Mart 2017 tarihinde Çerkeş ilçemizde organize edilen 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Kız-Erkek Oryantiring İl Birinciliği Müsabakaları Çerkeş Namık Kemal Ortaokulunda tamamlandı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından Yıldız Kızlar Oryantiring İl Birincisi Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu oldu ve İl Birinciliği kupasını aldı. Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Çerkeş 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’da üçüncü olarak sıralamayı oluşturdu. Birincilere ödüllerini Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu Müdürü sayın Mehmet Fatih Cengiz verdi.

Küçük Kızlar kategorisinde ise Oryantiring İl Birincisi olan Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu İl Birinciliği Kupasını aldı. Çerkeş 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu’da üçüncü olarak sıralamayı oluşturdu. İkincilere ödüllerini Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı sayın Şaban Akdere verdi.

Küçük Erkekler kategorisinde ise Oryantiring İl Birincisi olan Çerkeş 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu İl Birinciliği Kupasını aldı. Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu ikinci, Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu’da üçüncü olarak sıralamayı oluşturdu. Üçüncülere ödüllerini Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu Müdür Yardımcısı sayın Şule Karakaş verdi.

Mrt

Okulumuzda 13/03/2017 Pazartesi Günü tüm öğrencilerimize diş hekimi tarafından diş kontrol taraması yapılmıştır.

Mrt

01/03/2017 Çarşamba Günü saat 14.00-16.00 arasında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı işbirliği ile yürütülen Bilime Yolculuk Projesi kapsamında bilimsel düşünceyi ve bilim sevgisini gençlere aşılamak,öğrencilerin temel bilimlere ilgisini attırabilmek için öncelikle CERN ve Parçacık Fiziği,Fizik ve tüm dalları,Astronomi,Tıp,Gen Mühendisliği,Genetik,Moleküler Biyoloji,bilimin tüm dalllarında ve Eğitim Bilimlerinde öğrenciler ve öğretmenler için çeşitli çalışmalar yapmakta ve e-konferanslar düzenlemektedir.