ÇANKIRI / ÇERKEŞ - Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu

Ara

Eğitsel açıdan ev ziyaretleri; öğrencinin aile atmosferi, ailenin eğitsel, psikolojik havası/ortamı hakkında bilgi toplamak gibi amaçlarla rehberlik hizmetlerinden ‘’bireyi tanıma hizmetleri’’kapsamında yapılan bir tekniktir. Yıllardır süregelen okul-aile arasındaki mesafenin bir nebze de olsa kapanmasına yol açacağı var sayımına dayanılarak yola çıkıldı

Ara

Çerkeş Toplum Sağlığı ve Okulumuz işbirliği ile okulumuzda Hekimlerimiz tarafından Temizlik ve Hijyen eğitimi semineri verildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem ÇİLTAŞ TEOG sınavı öncesi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize moral verdi.

Kas

Camiler ve din görevlileri haftası kapsamında çocuklarımızın camilerimiz ve din gönüllüsü hocalarımızı daha iyi tanımaları amacıyla camilerimize gezi düzenledik. Etkili sunumu, misafirperverliği ve ikramlarından dolayı Badali Camii İmam-Hatibi Aydın YILMAZ a teşekkür ederiz.

Kas

Başarının artması, öğrencilerimizin aileleriyle daha yakından tanışıp öğrencilerimizin sorunlarını yakından incelmek için velilerimizi ziyaret ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin ufkunu açmak, onlara rol model olacak meslek gurubu çalışanlarından bu hafta Aile Sağlığı Merkezinden Doktor Birol Bey´i ağırladık.

Kas

Okul aile birliği ile iş birliği yaparak okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve misafirlerimize aşure dağıtımı yapıldı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yazıcı Bey okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle temaslarda bulundu. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Saın müfettişimiz Arif Kartal okulumzu ziyaret etti ve sonrasında öğrencilerimize yakın ilgi göstererek öğrencilerimizin masa tenisi oynama isteklerini kıramayarak öğrencilerimizle masa tenisi oynadı. Bu ilgi ve alakasından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Müftümüzü ziyaret ettik ve camiler ve din görevlileri haftasını kutladık.

Ekm

Camiler ve Din Görevlilerihaftası kapsamında ilçemiz Badali Camiini ziyeret edip, camilerin ve din görevlilerinin görevlerini yerinde inceledik.

Ekm

Saın valimiz Mesut KÖSE´nin ilçemizi ziyeretinde okulumuz öğrencilerinden Sude Nur DURAN´ın valimize çiçek takdim etmesi.

Eyl

okulumuzda 15 temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma programıni yaptik,

Eyl

15 Temmuz hain darbe pilanini ve darbe karsisinda dik duran, tanklara, toplara, ucaklara meydan okuyan,itiklal mucadelesi veren sanli milletimizi anlatan videomuzu siniflarimizda eba programina bagli kalarak ogrencilerimizle beraber izledik.