27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

Mrt

Ortaokul Düzeyi Sağlıklı Yaşama Eğitimi materyalleri, sağlıklı yaşam kavramı, sağlıklı yaşam biçimi, sağlıklı beslenme, hijyenik gıda, kişisel hijyen, hijyen testi, fiziksel aktivite, hastalıklardan korunma, sağlıklı ortam oluşturma gibi konularda bireylerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşması amacıyla TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) tarafından hazırlanan dökümanları incemeniz sizler açısından faydalı olacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Faaliyetleri kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri işbirliği ile "15 Temmuz Özel Sayısı" adı altında okul gazetesi çıkarılmıştır.

Gazateye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Emeği geçen öğretmenlerimiz: Recep KARATAŞ, Ebru EREL ERGÜL, Hatice ALAGÖZ

Emeği geçen öğrencilerimiz: Döne ÖZÜM, Ebrar GÖKTÜRK, Ali Kaan ÇUR, Tolga DOĞDU, İrem KAYA, Miray GÜLER, Nisanur TEPECİK, Şevval Yasemin EMİROĞLU, Myhammed Emin YALDIZ, Hira Nur ÇIRNIK, Emin Ecrin KARAMAN, Ezgi ZURNACI, Mert Can ÖZDEMİR, Hatice Nur TAŞLI, Muhammed Emin ALYAT, Medine AzraTARHAN, Belinay ÇELİK, Nursena ÇATAK,Buğlem HAYIRLI.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ulusal Destek Servisi tarafından ilimizden Matematik alanında Ulusal Kalite Etiketi alan, Çerkeş Namık Kemal Ortaokulu Müdürü/Matematik Öğretmeni Neslihan BİÇER başarılı olan projesi ile çalıştaya davet edilmiş ve katılmıştır.

Haz

CPAL öğretmenleri LGS öğrencilerimize ve velilerine MESEM ve okuldaki bölümleri tanıtan seminer verdi.

Okulumuz öğrencileri Gaziosmanpaşa Ortaokulu tertibinde hazırlanan Tübitak Bilim Fuarını ziyaret etmişlerdir.

81 ilde Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlik videosunu izleyebilirsiniz.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında ödül alan öğrencilerimizi kutluyoruz. Şiir dalında ilçe birincisi Betül Balkanlıoğlu, ilçe ikincisi Elif yılmaz olmuştur.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrencilerimiz 15 Temmuz gazisi ile söyleşi gerçekleştirdiler. Yapılan söyleşide öğrencilerimizin millet ve vatan sevgilerini perçinleyen birçok konuya değinildi. Gazimize bizi kırmadığı ve öğrencilerimizin saorularını özveri ile cevaplandırdığı için çok teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinden kareler.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

6-B sınıfı öğrencileriyle Çerkeş Halk Kütüphanesinde Mert Arık'ın "Benim Zürafam Uçabilir"  kitabı okundu. Sonrasında öğrencilerin hayalgüçlerini kuvvetlendirmek için resim çizme etkinliği yapıldı. Öğrenciler kütüphane ortamında eğlenceli vakit geçirdiler.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri, Öğretmenler Günü için elleriyle hazırladıkları çiçekleri öğretmenlerine hediye ettiler. Çiçek çocuklarımızdan gelen güzel hediyeler için teşekkür ederiz.