Ock

Sevgili 8. sınıf öğrencilerimiz,

03/02/2024 tarihinden itibaren geçerli 8. Sınıf Kurs Programı aşağıdadır. İnceleyip katılım sağlayınız.

20/11/2023 tarihinden itibaren geçerli olan,

Sınıf ders programlarına uaşmak için tıklayınız.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle Cumhurbaşlanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonluğunda ülke çapında
“Yüzüncü Yıl Marş Yarışması” düzenlenmiş ve Yüzüncü Yıl Marşı oluşturulmuştur.

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz,

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacaktır. Haberi MEB resmi internet sayfasından okumak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Bütün öğrencilerimize LGS yolculuğunda başarılar dileriz.

Eyl

Değerli Veliler:

Okulumuzda herhangi bir öğretmen ile görümek istediğinizde ilgili öğretmenin aşağıdaki "ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ"nde belirtilen uygun görüşme günü ve saatine dikkat ederek öğretmenden randevu alarak görüşme yapabilirsiniz. Gereğini rica ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sınıf ders programlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

SINIF DERS PROGRAMLARI

'İnternet Ortamında Çocukların Cinsel İstismarının Önlenmesi Konusunda Alınacak Tedbirler '' hakkında gerekli tebdirleri alabilmek için aşağıdaki linkleri tıklayıp dikkatle okuyunuz. Çocuklarımızı vekendinizi internetin zararlı ortamından koruyabilmeniz temennisiyle...

Güvenli İnternet

İnternet İstismar

Ock

Karayolu Trafik Güvenliği 2021-2023 Eylem Planı kapsamında öğrencilerimiz için "Trafik İşaret ve Levhaları"

Ayrıca konu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Trafik Çocuk (tıklayınız) sitesindeki çocuk ve yetişkin eğitimlerinin inceleyebilirsiniz.